Vi söker exjobbare!

Redify är en heltäckande ekonomibyrå som framförallt riktar sig mot nyföretagare, även om andra företag givetvis också är välkomna till oss. Vi kan leverera tjänster inom lön, bokföring, moms, deklaration, bokslut
och en del affärsjuridik. Om det uppkommer något som är utanför vår kompetensutrymme så har vi samarbetspartners att komplettera med. Så att våra kunder fortfarande kan ha oss som heltäckande leverantör.

I ledningsgruppen besitter den ena över 30års branscherfarenhet på ledningsnivå samt kompetens inom affärsjuridik. Den andra är lönespecialist i grunden och har erfarenhet av start-up världen och affärsutveckling.

Det vi främst söker är:
Grafisk designer/Digital marknadsförare
Vi söker någon som skulle vilja vara med att utveckla vår grafisk profil, content till hemsida/sociala medier samt vara delaktig i att sätta upp vår marknadsföringsstrategi. Vi är öppna för nya ideér och flexibiitet för den
som skulle vilja samarbeta med oss. Vi arbetar framför allt på distans med regelbunda träffar i Norrköping.

För att ansöka eller öppna en fortsatt dialog, skriv till:
info@redifysverige.se
Märk med “Exjobb marknadsföring

Vi är även öppna för:
Ekonom/HR-konsult
Vi tror att det kan vara meriterande och interessant för rätt person att vara med i själva “grundbygget” av byrån. Även där finns stor flexibilitet utifrån vad ex-arbetet har för mål. Vi är öppna för att arbeta tillsammans med att sätta struktur och arbetssätt, integrera system, arbeta med och utveckla grunder så som samarbetsvtal, uppdragsbrev etc. Om även intresset fr affärsutveckling finns så är det intressant för oss.

För fortsatt dialog, skriv till:
info@redifysverige.se
Märk med “Exjobb ekonom

Create a website or blog at WordPress.com